CONSULTANCY

SOURCING

Het is vrij eenvoudig om zelf online honderden leveranciers te vinden en het product te bestellen dat u zoekt. Maar .. hoe zit het met de prijs, de service en kwaliteit?

We hebben het netwerk, de kennis en de ervaring die nodig zijn om u volledig te ontzorgen over die factoren.

Met ons eigen kantoor in China kunnen we u helpen de risicovolle en tijdrovende factoren die betrokken zijn bij het kopen in het buitenland te minimaliseren door betrouwbare leveranciers te vinden en uw supply chain op te bouwen. Wij kunnen uw sourcing- en fabricageproces onderhouden en de productie en verzending begeleiden.

PRODUCT ONTWIKKELING

We kunnen helpen om uw idee en visie om te zetten in een echt product, terwijl we samenwerken met geschikte leveranciers. Het is ons een genoegen om samen te werken van begin tot eind; het bedrijf starten om het product te produceren en leveren.

TRANSPORT

Niet alleen het verzenden van uw goederen maakt deel uit van de service die wij u kunnen bieden. Onze service reikt van deur tot deur. Van het begeleiden van het laden, het ophalen van goederen tot aan het aan boord krijgen van de goederen. Zelfs inklaring en lagere invoerrechten en kosten. Ons uitgebreide logistieke netwerk in China en Nederland vervult uw behoefte aan de beste logistieke transportmogelijkheden naar elk deel van de wereld.

transport-icon-color

KWALITEITSCONTROLE

We kunnen voor en tijdens productie inspecties uitvoeren om eventuele problemen in een vroeg stadium te identificeren en op te lossen. Op deze manier kunnen we onderliggende problemen voorkomen en kunt u uiteindelijk kostbare tijd en geld besparen. Zodat u te allen tijde aan uw behoeften, eisen en verwachtingen kunt voldoen.

WAT MENSEN OVER ONS VERTELLEN

Wij hebben in M-Asia een betrouwbare importeur gevonden en doen al jaren prettig zaken met dit bedrijf.

Bij dit bedrijf staat echt de klant centraal!

Bart

Groothandelaar

Ik werk al 9 jaar met M-Asia.

In deze tijd heb ik Victor leren kennen als iemand die betrouwbaar is, kennis van zaken heeft en het onderste uit de kan haalt voor zijn klanten. Je kan op M-Asia bouwen!

Lieke

Designer

Wij werken al jaren met M-asia en zijn erg tevreden over dit bedrijf. Problemen worden meteen opgelost en persoonlijk contact staat bovenaan. men staat 24/7 voor U klaar en denkt in oplossingen, niets is onmogelijk. Kortom wij bevelen M-asia aan bij iedereen die 100% inzet verwacht en plezierig zaken kan doen in China tegen de beste prijs en kwaliteit.

Mau

Detailhandelaar / Semi-groothandelaar

M-Asia heeft ervoor gezorgd dat we voor het eerst onze eigen producties in Azië hebben gestart. We kregen waardevolle begeleiding van Vic, eerlijk advies, perfecte service, kwaliteitscontroles en duidelijke communicatie. Een beschrijving die normaal gesproken niet mogelijk is als het gaat om producties in Azië. Zijn kennis van culturele taal, maar ook Europese wensen op het gebied van kwaliteit en wetgeving maakten onze projecten succesvol. Ik adviseer M-Azië-diensten vaak zonder twijfel voor vrienden of relaties. Ik zou graag meer informatie willen geven over mijn aanbeveling of de projecten, indien nodig.

Liesbeth

Inkoper

0 + Soorten producten

0 % Gaan voor resultaat

0 + Jaar ervaring