UW OGEN IN CHINA

M-Asia is uw partner voor product sourcing, orderverwerking, kwaliteitscontrole en transport uit Azië.
Uw succes is onze missie.

Sourcing

Wij kunnen u helpen aan het juiste product voor de juiste prijs binnen de juiste termijn.

Product ontwikkeling

Wij helpen u bij het verbeteren van uw product door directe afstemming met de fabrikant.

Transport

Het uiteindelijk verschepen van uw goederen is een oneindig proces van het vinden van de perfecte balans tussen prijs en levertijd.

Kwaliteitscontrole

We zorgen ervoor dat elke stap tijdens en na de productie weloverwogen en in afstemming met u gebeurd om uw product samen en voor u te perfectioneren.

ABOUT M-ASIA

De expertise van M-Asia reikt inmiddels meer dan een decenium terug toen Vinod Gopani zijn carrière begon in de handel met China.

Met een inkoopkantoor in China en een kantoor in Nederland staan ​​we dicht bij onze klanten en in directe verbinding met de Europese vraag en de Aziatische markt.

M-Asia is uw oplossing voor product sourcing, orderaandeling, kwaliteitscontrole en verscheping vanuit China. We kunnen sourcing-opdrachten uitvoeren voor een breed scala aan producten, waaronder merk- en niet-merkartikelen. We kunnen U eveneens bijstaan uw reeds bestaande inkoopprocessen te verbeteren door uit te onderhandelen en een efficiëntere productie- en leveringstijd te realiseren waar mogelijk.

Hoe? Door gewoon ter plaatse te zijn!

M-Asia is uw toegewijde nummer één partner in Azië.

Lees meer

CONSULTANCY NODIG VOOR HET IMPORTEREN VAN PRODUCTEN UIT CHINA?

M-Asia is uw partner for product sourcing, orderverwerking, kwaliteitscontrole en transport uit Azië. Uw succes is onze missie.

WAT MENSEN OVER ONS VERTELLEN

Wij hebben in M-Asia een betrouwbare importeur gevonden en doen al jaren prettig zaken met dit bedrijf.

Bij dit bedrijf staat echt de klant centraal!

Bart

Groothandelaar

Ik werk al 9 jaar met M-Asia.

In deze tijd heb ik Victor leren kennen als iemand die betrouwbaar is, kennis van zaken heeft en het onderste uit de kan haalt voor zijn klanten. Je kan op M-Asia bouwen!

Lieke

Designer

Wij werken al jaren met M-asia en zijn erg tevreden over dit bedrijf. Problemen worden meteen opgelost en persoonlijk contact staat bovenaan. men staat 24/7 voor U klaar en denkt in oplossingen, niets is onmogelijk. Kortom wij bevelen M-asia aan bij iedereen die 100% inzet verwacht en plezierig zaken kan doen in China tegen de beste prijs en kwaliteit.

Mau

Detailhandelaar / Semi-groothandelaar

M-Asia heeft ervoor gezorgd dat we voor het eerst onze eigen producties in Azië hebben gestart. We kregen waardevolle begeleiding van Vic, eerlijk advies, perfecte service, kwaliteitscontroles en duidelijke communicatie. Een beschrijving die normaal gesproken niet mogelijk is als het gaat om producties in Azië. Zijn kennis van culturele taal, maar ook Europese wensen op het gebied van kwaliteit en wetgeving maakten onze projecten succesvol. Ik adviseer M-Azië-diensten vaak zonder twijfel voor vrienden of relaties. Ik zou graag meer informatie willen geven over mijn aanbeveling of de projecten, indien nodig.

Liesbeth

Inkoper

0 + Soorten producten

0 % Gaan voor resultaat

0 + Jaar ervaring